Components - rabosera Tibi alacant

COMPONENTS


MOSKIS(PENCO)


Jaime .Nascut el 21-01-1980 a Xixona. Curra a Riuvert.Regidor del cementeri pel PP. Juga mal a tot i li tira les culpes als demés. És impertinent com ell soles.


Afincions: Penkes, cols, i tota classe d'agricultura.

cul del penco:

 


EMIDLIO


Emilio López Mira .Nascut el 16-10-80 a Xixona. Curra a Crearplast de camionero. Continua sent la ovella negra a pesar de ser blanc con Niebla el gos de Heidi.O el de camera café en moreno. On estàs?Aficions: Roïnes, molt roïnes.


cul de milio:


López-> Deriva del nom Lope, D'ascencència Gallega ( Galàica o Celta).
CUPER
Hermes Carbonell Carbonell. Nascut el 09-05-1981 a Tibi.  Curra a tallers Tibi. Té un Leon que té un Garfield. Tirat cap a la mala vida en rehabilitació continua.I no hi ha qui li faça canviar d'idea


Aficions: Cotxes i maquinetes tragaperres.cul de cuper?¿?¿?


Carbonell->Figueres(Gerona) LLinatge català d'ascedència judia.

DAMIÁN

Damián Cremades Mira. Nascut el 26-07-1981 a Tibi. És un persona cruel que es riu dels defectes de la gent. Recient tornat de la capital de l'estat castellà. En la actulitat no té tant de monyo.Aficions: Riuse dels demes i patir


cul brut de Dam:


Cremades->Lleida de Llinatge català d'asendencia visigoda.MORO
José Luis Candela Galiano. Nascut el 01-01-1982 a Tibi. Estudiant de psicologia (Elx). Té geladeria i molt mala llet. Ja està en sa casa. Encara que té pensió al final del Raval.


Aficions: Anfadase en els demés i abraçar a Aroa (fer enfadar a Aroa)


cul doblat de Moro:

Candela-> Llinatge noble d'ascendencia Gabatxa
PICTOR

Victor . Nascut el  01-09-1982 a Alacant. Curra a Riuvert. La bandeja el seu cotxe fa putrum. Només pregunta per nosatres quan arriva joliol.Ve paga i se'n va. Mel

Aficions: no ho sé


KeL'o


Miguel Mira Just. Nascut el 23-09-1982 a Tibi. Fisioterapeuta autònom fart del futbol i de la faena. es kabreja si beu molt. pero només si beu molt.

Aficions: Gran escoltador.cul sense forma de KeLo:Just-> Oriund del Llinatge català d'ascendència Visigoda.

JACK


Jack Touchstone Gil de Pareja. Nascut el 24-10-1982 a Cartagena. Ja té casa al poble i tot. 101 anys de melena que ara ja no, ara te panxota.
Aficions: Aplanar el cul sense remei, amenitzar les llargues hores de play amb la guitarra.

cul de jack:PEÑA
Jaime Ivañez Pérez. Nascut el 26-09-1983 a Tibi. Curra a Castalla en lo que li diguen i quan no juga a la play.Colecciona plays. i s'agobia si els demés es riuen, encara que no siga d'ellAficions: Tocame es pilotes.

angul invers del cul de peña:

Ivañez->Ibañes mal escrit, Santander de llinatge Hispà,(mossàrab).

TXIPI


Francisco Javier Mira Pina. Nascut el 13-12-1983 a Tibi. on treballara a dia de hui? El del podo de dimó. Té un Leon i cambia de monyo cada vola que el veem. La roba li ve gran.Aficions: Botànica.Pegar a la gent.que raro que li vegam els calsotets:
TALEKA


Héctor Antón Verdú Bernabeu. Nascut a Tibi el 18-01-1984. Busca dinérs davall les pedres. Ve a volta giràAficions:Blitch(no sé com s'escriu) i demés frikaes


cul del personatje en questió:

Verdú->Llinatge d'Aragó d'ascendència visigoda.
Tornar